Ideje za darilo za fantke

Dobili ste vabilo na rojstni dan za fantka. Super! Ob povabilu pa se vsak izmed nas vpraša, kaj kupiti za darilo? In seveda ob predpostavki, da imajo otroci danes že vsega ne dovolj, ampak preveč. Pri nakupu darila pa je pomembno tudi, da je izvirno, uporabno in da je življenjska doba darila trajna. Če želimo, da je življenjska doba darila trajna je najbolje, da se odločimo za nakup igrač, ki so narejene iz lesa. Lesene igrače so trajne, saj se zaradi svoje sestave zelo težko polomijo ali poškodujejo. Seveda pa je potrebno tudi darilo prilagoditi starosti slavljenca. Spodaj vam predstavljamo pet idej za darilo za male korenjake.

 

Leseni poganjalec No.1

poganjalec-no-1

Z nakupom lesenega poganjalca, si boste zagotovili idealno darilo za malega slavljenca, ki je že upihnil tri svečke na torti ali pa jih bo v kratkem. Prav vsem otrokom je v pomoč poganjalec pri njihovih prvih samostojnih korakih v svet vožnje s kolesom. Leseni poganjalec No.1 je izredno lahek, saj tehta le okoli 3 kilograme, tako da bo vašega obdarjenca spremljal lahko prav na vsakem izletu. Poganjalec ima tudi sedež, ki je nastavljiv po višini in je mehko oblečen, kar omogoča udobnejšo vožnjo.

 

 

Lesena delovna miza Christian

delovna-miza-christian

V primeru, da triletnik uživa v igri z različnimi delovnimi orodji, je delovna miza Christian zelo primerno darilo. Delovna miza je opremljena z različnimi orodji, kot so: Vrtalni stroj, ki se premika gor in dol, nastavljiv delovni primež in krožno leseno žago. Priložena so tudi leseni delovni pripomočki (kladivo, vijaki, matice, ključi,..). Fantkom je igra z delovno mizo naravnost v užitek, saj na njej ustvarjajo, kot njihovi očetje in dedki. S tem pa si zagotovite, da bo vaše darilo prispevalo, k uram in uram brezskrbne igre.

 

 

 

Gasilska postaja Hape je primerna za vse otroke, ki neizmerno uživajo v igri vlog in si želijo postati gasilec ter ponosni lastnik gasilske postaje. Gasilska postaja ima tri nadstropja po katerih se premika gasilec. V spodnjem nadstropju pa je tudi garaža v kateri so parkirana gasilska vozila, ki čakajo na intervencijo. Gasilski postaji so priloženi tudi pripomočki, kot so postelja, miza, stoli in nepogrešljiv gasilski aparat ter seveda druga oprema. Primerna je za vse male gasilce po dopolnjenem tretjem letu starosti.

 

lesena-tovorna-zeleznicaLesena tovorna železnica, ki je sestavljena iz kar 140-tih delov in je super darilo za malčke po tretjem letu starosti. Že ob sestavljanju lesene tovorne železnice se bo malček počutil kot pravi strojevodja. Ko pa bo železnico sestavil bo užival v igri vlog s pomočjo lesene tovorne železnice. Železnica ima tudi signalno škatlo s pomočjo katere na postaji izda opozorilo na prihajajoči vlak. Lesena tovorna železnica ima most, ovinke in križišče. Priloženi pa so ji tudi prometni znaki, ki jih morajo lokomotive upoštevati pri vožnji.

 

 

leseni-tovorni-vlak-z-voziliLeseni tovorni vlak z vozili je izvirno in dokaj poceni darilo za slavljenca, ki bo ali pa je že upihnil tri svečke na svoji tortici. Leseni tovorni vlak je sestavljen iz glavne lokomotive in dveh vagonov, ki se med seboj spojijo. Na lesenih vagonih vlak prevaža lesene avtomobile in štiri delavce, ki pomagajo pri raztovarjanju avtomobilov. Leseni tovorni vlak z vozili je prebarvan v simpatične barve, zaradi česar se malčki takoj zaljubijo vanj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *